Втората булчинска рокля на годината. Тайната е разкрита

Втората булчинска рокля на годината е на...

Феновете на вампирската сага Twilight с нетърпение очакваха да видят четвъртата част на филма, в която главните герои Едуард и Бела се вричат във вечна любов. Любовната треска на вампиро-човешките им отношения вълнува цял свят, а при всяка сватба, дори фалшива, акцентът пада върху булката и съответно булчинската рокля.

 

Спекулациите около това чий е дизайнът на роклята, с която Бела се врича във вечна любов на Едуард, не спряха. Сега тайната вече е разкрита от самите продуценти на много-логията.

 

Carolina Herrera е дизайнерът на втората най-чакана булчинска рокля тази година след тази на Катрин Мидълтън.  

 

С нейни рокли са се вричали редица знаменитости, сред които Рене Зеуегър и Кристина Хендрикс, а носената от Кристен Стюарт на снимачната площадка на "Здрач", със сигурност ще се превърне във вдъхновение за хиляди малки и пораснали жени.

 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 17.06.2011|20:01
Освен че всеки чака да разбере кой е дизайнера на тази прословута булчинска рокля, чакаме и да излезе четвъртата част на сагата "Здрач" - "Зазоряване", в която ще имаме честта да видим и самата сватба. Трябва да излезе на екран на 18 ноември 2011 г., наистина нямам търпение!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay