Празнична парти визия

Да посрещнем новата година със стил

Празнична парти визия

Надали има жена, която поне веднъж не се е изправяла пред гардероба си, убедено твърдяща, че няма какво да облече. За повечето от нас това е ежедневие, тотално съсипващо почти всичките ни сутрини. Да не говорим пък, когато ни предстои специална вечер и се нуждаем от също толкова специално облекло, което отново не сме в състояние да открием в дрешника си.

Всъщност, в повечето случаи имаме подходящи дрехи, но прекаленото им носене ни е накарало да спрем да ги забелязваме и да търсим нещо различно. Това правило важи най-вече за празниците, за които е неписано правило да се сдобиваме с нови и модерни попълнения.
Празнична парти визия
Новогодишната нощ е специалното събитие, за чиято подготовка отделяме немалко време. Перфектен грим, изкусителен маникюр, подходящи аксесоари, избираме си дори празнично бельо. И накрая, но не на последно място, тоалет.

Изборът му, като че ли, отнема най-много време. Дали да бъде елегантен, спортно-елегантен или небрежен, определят мястото и хората, с които ще празнуваме. Затова трябва да преценим какво да облечем, в зависимост от факта дали ще посрещнем 2012 година в луксозно заведение или пък домашна обстановка.

Решихме да празнуваме, облечени в най-женската дреха, а именно роклята. Затова ви предлагаме няколко модела, подходящи за различни парти дестинации.

Малка черна рокля

Вечната класика! Няма значение дали е ултракъса или под коляното, с дълги ръкави или без. Модното откритие на Коко Шанел е решението, с което няма опасност да сбъркате. Предлагаме ви и няколко конкретни модела, ако все още не сте се сдобили с легендарната дреха.
 
Пайети

Каквото и да си говорим, роклите с пайети са най-подходящи за партита. Не е особено удачно да ги носим в ежедневието си, но пък са страхотен избор при приглушена светлинПразнична парти визияа и мигащи светлинки. Празнувате ли в заведение, няма да сбъркате, ако се доверите на блестяща парти рокличка. Например тази или тази.

Контрастни цветове и принтове

Силните нюанси и апликациите привличат вниманието, а ние, дамите, се стремим точно към това. Често, те самите са достатъчен аксесоар, затова и претрупването на накити не е препоръчително. Изберете рокля в любимия си цвят или разгледайте какво харесахме ние за вас.

Умерена елегантност

Семпла рокля, подходяща както за парти, така и за друг тип събития. Харесваме я, защото е мултифункционална и едновременно с това страшно секси. Ако ще празнувате в официална обстановка, със сигурност ще направите добро впечатление, доверявайки се на този, този или друг подобен модел.

33 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay