Прическата "S-Curve"- най-новата тенденция при прическите

Повечето хора процедират по един и същи начин, когато отидат на фризьор- искат да бъдат изрязани само нацъфтелите краища. Но ако искате да изпробвате напълно нова прическа този път, "S-Curve" е нещо, на което си струва да обърнете внимание.

Въпреки че може да не сте запознати с тази прическа по име, вероятно сте виждали прическата "S-Curve" много пъти. Това е прическа, обичана от знаменитости, която е подходяща за всички типове коса. 

Ако искате нещо, което не изисква поддръжка и е лесно за оформяне, но все пак наистина шик, тази прическа може да ви допадне. Научете повече за тази прическа:

Какво представлява прическата S-Curve?

S-Curve е по-дълга и по-свободна около лицето, но е оформена така, че да се извива навътре и да обгръща лицето. 

Всъщност това е вечна прическа. Тя никога не излиза от мода и е много универсална, което я прави чудесна за почти всеки. Независимо дали имате дълга, средна или къса коса, има много начини да създадете тази прическа и да я оформите. Всяка форма на лицето може да изглежда страхотно с тази прическа.

Винаги е добър ход да имате примери за това, което искате, за да покажете на вашия фризьор. 

Как да стилизирате тази прическа у дома?

Основната привлекателност на тази прическа е, че се поддържа изключително лесно. Що се отнася до стилизирането, това е визия, която не изисква много поддръжка и не отнема много време. Естествената текстура на косата ви само подчертава външния вид.

Колкото по-разхвърляно носите тази прическа, толкова по-секси ще изглеждате. Ако имате права коса, можете да добавите меки къдрици, направени с кръгла четка или маша, за да добавите повече текстура. Тези с къдрава или вълниста коса, могат просто да си направят сешоар. 

Ето и няколко снимки за вдъхновение:

Коса със средна дължина

На дълга коса

Елегантна S-Curve прическа

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay