С мъжки дрехи. Защо и как?

Облечи се като него

Жените, които залагат на мъжките дрехи, започнаха да увеличават своя брой стремглаво. Из града, по модните списания и блог постове, както и по fashion каналите – те са там и са по-уверени отвсякога. Тоалетите им са игриво съчетани, изключвайки строгия вид, и изглеждат изключително удобни и стилни за ежедневието ни. Предимства много, но как да ги превърнем в свой плюс и да се научим да комбинираме този аутфит подходящо.

 

Умереност. За да не изглеждате прекалено мъжествено, модните експерти съветват да се комбинират мъжки с женски дрехи и аксесоари. Червилото е червено, сакото разкопчано, а от ризата се подава нежна женска плът. Например.

 

Обувките. Мъжките модели не се харесват на всеки и могат да бъдат заменени с такива на платформа или средно висок ток. Ако сте от почитателите на класическите мъжки обувки, то можете да ги съчетаете идеално с котешки очила, карирана ученическа пола, а защо не и с чорапи до колената.

 

Блейзерът – седи още по-ефектно, ако е с един номер по-голям. Сякаш се губиш в него, чувствайки повече свобода отвсякога. За него модни закони не съществуват, пасва си с всякакви дрехи – от изтъркани джинси до вечерни рокли.

 

Аксесоари. За пръв път започнах да харесвам кожената чантичка на баща ми. Дори обмислям да му я взема на заем за малко. Мъжките чанти са и мултифункционални – с всички тези джобове и няколко дръжки. На добри попадения сме попадали в ZARA и Levi’s.

Останалите мъжки аксесоари вече не трябва да се наричат "мъжки", сдобили се с толкова огромна популярност сред женския свят. Папионки, шапки, тиранти, големи часовници – несъмнено ги засичаме навсякъде.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 05.07.2011|15:43
обожавам мъжки обувки! ако носех по-голям номер, половината ми обувки щяха да са от мъжки колекции :)
2
Не е посочен 04.07.2011|15:47
От мъжките дрехи бих носила само риза като минирокля с увит около талията колан.само трябва да събера още мааалко смелост.:)
1
Не е посочен 20.06.2011|13:30
От мъжкият гардероб бих взаимствала единствено вратовръзка и елек, всичко останало ми се струва вече пресилено и никак женствено. Красотата в дамската мода се крие именно в това, че всяка една дреха подчертава женствеността и красивите извивки на женското тяло. Не мога да се съглася, че един мъжки панталон или едно мъжко сако биха седели по-добре на една дама. Това женствено ли е? http://images.btv.bg/2011/02/22/294579715_460.jpg
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay