Следпразнична умора

Как да заличим следите от недоспиването?

Следпразнична умора

За много години, скъпи дами!

Новогодишната нощ приключи и наред с положителните емоции остави и едно-две поражения след себе си. За някои това е апартамент за чистене, за други – скъсани рокли, а за трети – недоспиване, което не може да бъде скрито, а прекалено много се налага.

Ако ви предстои да ходите на работа след партито или пък имате важна среща, тъмните кръгове под очите не са най-добрият аксесоар. Предлагаме ви няколко домашни трика, чрез които бързо да се справите с неприятните "торбички".

Най-бързото и най-популярно изпитано средство е с резенче картоф. Сложете две върху очите си, оставете ги да действат 10-ина минути и изплакнете лицето си с хладка вода.

Ако разполагате с повече време, пробвайте рецептата 2 в 1. Направете си чай от лайка, но не изхвърляйте пакетчетата, а ги сложете във фризера за няколко минути. Като замръзнат, повторете упражнението с картофа, заменен от чаени торбички.

Последната ни идея отново включва намесата на камера или фризер. Вземете две чаени лъжички и ги оставете да се охладят. Поставете ги под очите си и изчакайте няколко минути. Накрая, намажете кожата си с хидратиращ крем.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay