Клониран ли е Кание Уест: Най-доброто от TikTok тази седмица

Клониран ли е Кание Уест: Най-доброто от TikTok тази седмица

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

Клониран ли е Кание Уест?

Клониран ли е Кание Уест: Най-доброто от TikTok тази седмицаTikTok

Кание Уест може и да се изложи с непристойното си поведение по-миналата седмица, но около съществуванетo му се въртят много по-важни въпроси от орална любов в лодка. Фенове на конспиративните теории твърдят, че раpърът вече не е сред нас, а човека, когото виждаме по телевизията и онлайн е клонинг. Привържениците на това твърдени вярват, че това не е Kание, тъй като поведението му няма нищо общо с него. Други дoри изтъквт довода за липсва]а татуировка на една от ръцете му. Видео по темата можете да видите тук.

Апокалипсис

Клониран ли е Кание Уест: Най-доброто от TikTok тази седмицаTikTok

За съжаление, нито една точка по света не е застрахована от бедствия. Дори и у нас станахме свидетели на ужасяващи наводнения в южната част на Черноморието, при които хора загубиха животите си. Неотдавна части от Гърция бяха унищожени от пламъци, Сърбия преживя невиждани до момента бури, а Италия се сблъска с брутални наводнения.

В момента, из мрежата се говори и за САЩ или по-точно Ню Йорк, където има нашествие от насекоми, наречени петнист фенер. Приличащите на молци създания са буквално навсякъде, но още по-тревожен е факта, че обикновено тези насекоми се срещат в Азия... Видео тук.

Азис отново ни прослави по света!

Клониран ли е Кание Уест: Най-доброто от TikTok тази седмицаTikTok

Известен ни е фактът, че попфолк изпълнителят Азис е популярен и извън пределите на България. Неведнъж кралят на попфолка е споделял, че в Турция се радва на любов от многобройните си фенове там. Наскоро обаче се оказа, че негови почитатели има и отвъд пределите на Европа, та чак до средния и далечен изток. Нямаше как да не се усмихнем, след като на нашето FYP се появи видео на елегантни дами от Казахстан, които се забавляват на фона на песента "Сен Тропе" в изпълнение на Азис. Във видеото, достигнало над 2 млн. гледания и хиляди коментари, те дори изпълняват специфична хореография. Няма да ви издаваме повече, вижте сами.

Любима анимация от детството се завръща!

Клониран ли е Кание Уест: Най-доброто от TikTok тази седмицаTikTok

В днешно време стана модерно да се правят римейк продукции на любими филми, сериали и анимации от миналото. Но информацията за едно специфично шоу привлече вниамнието ни. Няма как да не си спомняте трите шпионки в разноцветни костюми, които редовно спасяваха Бевърли Хилс от поредния злодей. А помните ли техния "началник" Джери, който се появяваше като холограма от пудриерите им? Да, точно така - любимата на мнозина анимация "Totally spies" получава римейк, който ще се появи през следващата година. Нямаме търпение! Тийзър тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay