Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 19

Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 19

Време е за коледни подаръци! Ние от Jenite.bg ви каним под нашата елха, за да превърнем заедно дните до най-светлия празник в магична приказка, изпълнена с усмивки! 

Представяме ви нашия Коледен календар, който ще ви предостави възможността да печелите вълнуващи награди всеки ден. Подаръците са подготвени специално за вас с любезното съдействие на нашите прекрасни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември ще публикуваме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН ! Под елхата на Jenite.bg ще откриете разнообразни награди, които ще ви изпълнят с коледно настроение. Успех на всички!

Ден 19 

Деветнадесетият Giveaway за месец декември е тук, за да ни направи по-красиви и да създадем страхотна нова рутина с продуктите на SHIMANI.

Правилната грижа за кожата е от изключително значение особено през зимата.  Правилния подбор на продукти е от изключителна важност, за да запазим добрия вид на кожата си по време на суровите зимни условия. Най-добре е, когато заложим на високоефективни иновативни продукти за грижа за кожата без вредни съставки.

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да се абонирате за профилите на Jenitebg и shimani_bg в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията двe приятелки, с които сте почитателки на иновативните продукти за грижа за кожата!

Кои всъщност са SHIMANI?

Основателката на SHIMANI Станислава Павлова работи повече от 16 години в областта на фармацията и козметиката. Пътуванията ѝ до Африка и Азия ѝ помагат да се запознае с много местни козметични продукти и съставки.

След като осъзнава, че не обръща достатъчно внимание на себе си в забързаното всекидневие, тя създава серията SHIMANI Smart, заедно с екип от български учени. Тяхната цел тогава е да създадат високоефективен иновативен продукт за грижа за кожата без вредни съставки.

Основната мисия на SHIMANI е да направят продукт, който да помогне на хората, живеещи в съвременните условия, подложени на постоянен стрес и замърсена околна среда, да изглеждат красиви, да се чувстват уверени и да имат здрава и сияйна кожа.

Като резултат, козметиката на бранда възвръща свежестта и блясъка на кожата. SHIMANI е не само продукт, a концепция за благополучие, хармония между вътрешно и външно Аз, здравословен живот и самочувствие.

Наред със SMART серията, компанията създава и своята 100% натурална продуктова гама, която предлага нежна грижа за суха и силно дехидратирана кожа.

Каква ще бъде наградата?

1. Продукти на SHIMANI на стойност 100 лв

2. Продукти на SHIMANI на стойност 50 лв

3. Продукти на SHIMANI на стойност 50 лв

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay