Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 20

Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 20

Време е за коледни подаръци! Ние от Jenite.bg ви каним под нашата елха, за да превърнем заедно дните до най-светлия празник в магична приказка, изпълнена с усмивки! 

Представяме ви нашия Коледен календар, който ще ви предостави възможността да печелите вълнуващи награди всеки ден. Подаръците са подготвени специално за вас с любезното съдействие на нашите прекрасни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември ще публикуваме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН ! Под елхата на Jenite.bg ще откриете разнообразни награди, които ще ви изпълнят с коледно настроение. Успех на всички!

Ден 20

Двадесетият Giveaway за месец декември е тук, за да ни направи по-красиви, докато тренираме с продуктите на Geneziswear.

Вземете спортния екип и бързо към залата/планината/парка! Днес е денят, в който да започнете да спортувате активно! "Утре” никога няма да дойде ако не започнете от "днес”!

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да се абонирате за профилите на Jenitebg и geneziswear в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията двама приятели, с които ще започнете да тренирате заедно от ДНЕС!

 

 

 

Кои всъщност са Genezis?

Genezis е българска марка за спортно и фитнес облекло създадена през 2019 година от Радостин Кузманов в момент от живота му, в който изглежда, че всичко, за което е мечтал пропада надолу, но открива, че точно в моментите, в които човек изглежда, че бива "заровен”, той всъщност бива "посят” и подготвен за нещо по-добро от старото!

Genezis идва от английската дума "Genesis”, която в превод означава "началото на нещо ново”.

"Before There Is Greatness, There Is A Moment Of Crushing” 

Мисията на марката е да издигнат истинския потенциал заложен във всеки един спортист по света и да бъдат фактор на промяна, вдъхновявайки останалите да водят по-активен начин на живот, защото всеки може да бъде спортист.

Каква ще бъде наградата?

Трима от вас ще спечелят ваучери на стойност 100 лв, за да можете сами да подберете продуктите на Genezis wear, които най-много биха ви допаднали.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay