Ако направи тези 9 неща, дори не си и помисляйте да му давате втори шанс

Някои мъже не заслужават втори шанс, защото колкото и шансове да им дадете, те няма да се променят.

Ако направи тези 9 неща, дори не си и помисляйте да му давате втори шанс
Pexels

Преди дори да си помислите да дадете втори шанс на бившия си, помислете за причината, поради която сте се разделили.

Помислете как се е отнасял с вас, докато сте излизали.Помислете за всичките му грешки. Помислете как ви е предал.

Помислете как сте се мразили, защото сте обичали такъв мъж.

Ако вашият човек направи някое от тези неща, не трябва дори да мислите да му дадете втори шанс. Това означава, че му давате втори шанс да ви нарани отново.

1. Той дава празни обещания

Давайки ви надежда чрез фалшиви обещания. Той е най-добрият в това: всъщност той го владее.

Всеки път, когато направи нещо лошо, той казва, че съжалява и обещава, че никога повече няма да го прави. Всеки ден дава ново обещание. Всеки ден прави нещо лошо.

Даването на тези празни обещания стана толкова лесно за него и той го е усъвършенствал толкова добре, че вече не можете да разберете дали е лъжа.

Това е така, защото той е свикнал да му бъде простено. Всеки път, когато му простиш, това е нов шанс за него да те нарани и да те излъже отново.

2. Не иска да признае, че е сгрешил

Добре е, когато той не иска да признае грешка веднъж, но ако не иска да я признае всеки път, когато е виновен, тогава гордостта му е по-важна за него от вас.

А не трябва да е така. Нищо не трябва да е по-важно от вас.

Той ще продължи да прави същите грешки, защото според него те не са грешки. Той никога не прави нищо лошо.

Но това е само негово мнение. Знаете истината и знаете как се чувствате всеки път, когато той направи нещо лошо и не иска да се извини за това.

Не му позволявайте да се държи така с вас, което ще направи, ако решите да му дадете още един шанс.

3. Той не показва признаци на разкаяние

Той казва, че съжалява и че съжалява за стореното, но това е всичко. Дори не те пита как се чувстваш.

Той не прави нищо, за да се почувстваш по-добре. Ако той наистина изпитва угризения, думите му трябва да бъдат последвани от действия.

Той смята, че извиненията му са достатъчни, за да се подобрят нещата. Той мисли, че веднага ще забравите всичките му грешки и че ще продължите напред веднага след като той каза, че съжалява.

Знаеш, че нищо няма да се промени, ако му дадеш още един шанс. Трябва да приемете този факт, за да се спасите.

4. Той повтаря грешките си

Това е човекът, който се извинява всеки път, когато направи нещо лошо и казва, че няма да го направи отново.

Но това обещание е фалшиво и той го знае.

Обичаш го и поради това искаш да му вярваш, когато каже, че няма да го направи отново. Но той го направи, отново и отново, знаейки колко те боли.

Най-вероятно това е основната причина да се разделите с него.

Не забравяйте, че той няма да се промени, дори ако му дадете втори шанс. Той смята, че неговото "Съжалявам" винаги ще подобри нещата и че винаги ще го приемете обратно, след като се извини.

Е, извиненията не означават нищо, ако той продължава да прави същото проклето нещо. Това само влошава нещата. Това означава, че той те прави на глупак. Не му давайте повече шанс да го направи.

5. Той вече не те приема на сериозно

Толкова пъти сте го заплашвали с раздяла, че той не вярва, че ще го направите.

Така че, когато решите, че най-накрая всичко е свършило, той все още мисли, че ще промените решението си.

Винаги се връщаш при него и той мисли, че ще правиш същото всеки път, когато се разделите. Той мисли, че винаги ще бъдеш там, независимо колко пъти ти направи нещо лошо.

Случвало се е толкова много пъти и сценарият винаги е бил един и същ. Ти му прости и забрави за раздялата, сякаш никога не се е случвало.

Покажете му, че ви е писнало от него и поведението му. Покажете му, че този път сте променили сценария. Не му давайте повече шанс да не ви уважава!

6. Той се възползва от любовта ви

Той е наясно колко много го обичате и, за съжаление, това му дава силата да ви контролира. Той мисли, че може да прави каквото си иска, защото ти си готова да простиш всичко, само и само да го задържиш до себе си.

Той няма време за вас и дори не се опитва да отдели малко време, защото знае, че няма да се разсърдите. Той обаче има време да излиза с приятелите си всяка вечер.

И винаги всичко е свързано с него и неговите нужди. Ти не си важна. Но колкото и да го обичате, трябва да разберете, че той никога няма да се промени. Той никога няма да спре да използва любовта ви. Винаги ще се държи по същия начин, защото смята, че не можете да живеете без него.

Покажете му, че можете. Дори не си и помисляйте да му давате повече шансове. Това напълно ще унищожи самочувствието ви.

7. Той не иска сериозна връзка

След известно време започнахте да мислите за семеен живот и да стаевае по-сериозни, но той дори не искаше да чуе за това.

Това е причината да решите, че ще е по-добре и двамата да поемете по различни пътища, защото очевидно не искате едни и същи неща.

Но той иска да се върне, а ти все още си влюбена в него и не знаеш какво да правиш.

Ще ти кажем едно нещо, той няма да промени решението си и никога няма да има същите планове за бъдещето като теб. Трябва да потърси щастието си на друго място.

Имате пълното право да имате собствен дом, деца… семейство. Ако му дадете втори шанс, може да пропуснете всички тези красиви неща.

8. Той е още твърде незрял

В началото беше сладко да го гледате как играе компютърни игри по цял ден и да виждате колко се вълнува от това. Но сега осъзнахте, че искате нещо друго.

Разбрахте, че имате нужда от мъж, а не от момче. Имате нужда от някой, който може да се грижи за вас не само физически, но и емоционално.

Той не може да запази работа, защото иска да преследва мечтите си през цялото време. Не се тревожи за пари и материални неща, защото за него има много по-важни неща. И има, но парите и материалните неща също са важни, защото без тях не се живее. Трябва да плащаш сметки по някакъв начин и да си купуваш храна и дрехи.

Неговата ревност също беше сладка в началото, но сега започна да ви притеснява. Ти искаш да можеш да се виждаш с приятелите си, когато пожелаеш, а той смята, че дори не трябва да имаш приятели мъже. Колкото и шансове да дадете на такъв мъж, той няма да се промени. Не и докато животът не го накара да го направи.

9. Той не желае да прави компромиси

Никога не трябва да се опитвате да промените някого, но има някои компромиси в една здрава връзка, която ще направи и двамата щастливи.

Направихте компромис с толкова много неща, защото искахте да го направите щастлив и не можете да разберете защо му е толкова трудно да направи същото. Не му пука достатъчно за теб, за да го направи. Той не зачита вашите нужди и затова никога няма да направи компромис с неща, които са важни за вас. Той е егоцентричен и никога няма да се промени.

Спрете да си губите времето с човек, който не го е грижа за вас и вашите нужди. Не можеш да контролираш емоциите, които все още изпитваш към него. Ето защо е трудно да го пуснеш и да продължиш напред.

Трудно е, защото си мислиш, че никога няма да обичаш някой друг толкова, колкото си го обичала. Но ще. Ще обичаш правилния мъж още повече, защото той няма да прави същите глупави грешки. Боли, но повярвай ми, ще те боли още повече, ако му дадеш втори шанс. Ти си тази, която заслужава втори шанс ...да бъдеш щастлива и обичана.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay