Powerpuff сърцата са новия тренд в маникюра, който няма как да не обикнете

Тази изключително сладка тенденция в маникюра със сигурност ще ви донесе sugar, spice and everything nice. Вдъхновен от визуализациите на "The Powerpuff Girls", този носталгичен розов стил заживява нов живот. Сърцата на Powerpuff образуват дизайн, подобен на калейдоскоп, който завладя социалните мрежи.

Неоновите цветове перфектно улавят радостта от модата на Y2K - период, който обхваща средата на 90-те до края на 2000-те. Естетиката на Y2K се превърна в основен елемент в поп културата, връщайки бретона с ресни, дънките с ниска талия и дори тънките вежди. Силно вдъхновени от стиловете на любимите ни знаменитости от 2000-те години, телевизионните предавания също оказват огромно влияние – дори анимационните филмчета. Манията по Powerpuff Hearts показва колко лоялна фенбаза наистина има любимата ни детска анимация.

Ето какво трябва да знаете за този нов тренд:

Въпреки че дизайнът на Powerpuff girls има корени от Y2K периода, неговият ретро стил може би произхожда от 70-те години. През последните години видяхме завръщане към ретро естетиката от 60-те и 70-те години и този ярък градиентен модел идва точно навреме.

Въпреки че ноктите, вдъхновени от сърцата и любовта, по никакъв начин не са новост, този дизайн започна да се появява около Свети Валентин през 2021 г. Тези носталгични червени и розови елементи превзеха нашата For you страница за нула време.

Тъй като този дизайн продължи да бъде модерен дори след Свети Валентин, мникюристите започнаха да включват други елементи от анимацията, като сини и зелени шарки на сърца, основните цветове за Buttercup и Bubbles. @thenailaddict дори отдаде почит на титулярните злодеи, HIM и Mojo Jojo, като прояви творчество с градиентни червени и лилави нюанси.

Как се прави?

Въпреки че Powerpuff маникюрът е твърде сладък, за да се подмине, той не е първият избор, когато правите нктите си сами. Много дизайнери на нокти са публикували уроци за отнемащия време процес, който изисква тънка четка за и комбиниране на различни нюанси от традиционно розово до лилаво или дори кафяво. Изборът на правилната форма също е от съществено значение.

Въпреки че някои маникюристи избират традиционната форма на бадем или ковчег с прости сърцевидни лъчи, опитайте да разчупите френския си маникюр и добавете сърца към бялото пространство на върха. Подправянето на ноктите ви с бляскав лак, камъни и редуващи се цветове също са страхотна идея.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay