8 грешки в стила, които безмилостно състаряват всяка жена

8 грешки в стила, които безмилостно състаряват всяка жена

Външният вид е важен за всяка жена. Много хора правят грешки, които ги състаряват, но не го забелязват. Специалистите ни обясняват какви са те.

Не носете прекалено големи дрехи

Ако искате да изглеждате млади, по-добре е дрехите в горната част да са по-свободни, а панталоните да са тесни или дори прилепнали. Същото важи и за обратната ситуация. Ако долната част е широка, тогава горната трябва да е тясна. Нарушаването на пропорциите състарява.

Изберете правилния цвят

Много е важно аксесоарите да са избрани в правилния цвят. Доста жени понякога ги избират точно в цвета на дрехите, създавайки монотонен образ. Това няма да ви направи да изглеждате по-млади.

Старомоден стил

Знаем, че модата има тенденция да се завръща. Ако сега е модерно да се обличаш така, както си се обличал преди 20 години, тогава всичко е наред. В противен случай се разкривате като човек от предишни поколения.

Бебешки дрехи

За момичета, които са на 18 години, може да е добро, но ако сте на тридесет или дори четиридесет и се обличате като тийнейджърка, просто изглежда ужасно. Това определено ще изплаши мъжете.

Тъмно червило

Тъмните цветове на червилото ви карат да изглеждате по-стари. Разбира се, това не винаги е така, но в повечето случаи добавя поне 5 години към възрастта.

Не се усмихвате

Не винаги всичко в живота е гладко и не винаги сме щастливи, но това не означава, че не трябва да се усмихваме. Експерти са провели прост експеримент - на някои хора били показани снимки на жени без усмивка на лицето, а на други - същите жени, но усмихнати. Участниците били помолени да преценят приблизително възрастта на дамите. В повече от 80% от случаите като по-млади са определени тези жени, които били усмихнати.

Изобщо не носите грим или носите много ярък грим

И двете възможности не са добри. Трябва да има грим, но не прекалено вулгарен и биещ се на очи. Умереността е много важна. Излишният контраст ви кара да изглеждате състарени.

Старомодни очила

Много хора подценяват значението на избора на правилните рамки. Ако вашите не са модерни и на всичко отгоре не отговарят на типа ви лице, това визуално ще увеличи възрастта ви. Изберете модерни рамки, а "очилата на баба" приберете в скрина.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay