В Gucci вярват, че мода няма без „естетсвената елегантност" на човек

Модата не прави човека изящен

В Gucci вярват, че мода няма без „естетсвената елегантност" на човек

Фрида Джианини вярва, че модата е само "естетсвена елегантност".

 

Творческият директор на Gucci, която се издигна много в италианската модна къща, през годините, смята че модата е важна, но признава, че дрехите не могат да направят човек да изглежда добре, ако липсва естествен стил.

 

Тя обясни: "Истината се крие във вътрешността на човека, естествената грация и елегантност – автентичността е важна. Ако не си вътрешно елегантен и не се усещаш като такъв, никога няма да можеш да изглеждаш изтънчен, уникален и оригинален."

 

Фрида, която е отговорна за женската и мъжката линия на емблематичната марка, разкри че за мъжката линия се вдъхновява от електричен микс на хора, включително Джими Стюарт, Дейвид Бауи и Rollling Stones.

 

Тя казва, че дрехите които прави за мъже, са с италианска душа и предпоита да черпи идеи от минали икони, отколкото от днешните знаменитости.

 

Пред списание Esquire, тя каза: "Аз правя дрехи за интернационални мъже, но с италианска душа. Опитвам се да правя препратки към мъже от миналото, като Джими Стюарт и други актьори от 50-те и 60-те, защото те са били толкова елегантни и чаровни. В същото време се чувствам привлечена от стила на рок звезди от 70-те като Rolling Stones и Дейвид Бауи.



1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 07.04.2011|09:18
Много жени и още повече момичета си мислят, че щом дадена дреха е модерна и те ще бъдат модерни ако притежават такава, без да се замислят дали тя им седи добре или не. "Истината се крие във вътрешността на човека, естествената грация и елегантност – автентичността е важна. Ако не си вътрешно елегантен и не се усещаш като такъв, никога няма да можеш да изглеждаш изтънчен, уникален и оригинален." Това трябва да разбере всеки един от нас.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay