Визия според зодията: Близнаци

Жената Близнаци не се подчинява на тенденциите!

Визия според зодията: Близнаци

Всички знаем, че зодията е онзи невидим фактор, който направлява определени аспекти от нашия живот. Тя оказва влияние и върху личния стил на всеки един човек. С помощта на нашия зодиакален знак ние можем да разберем към каква визия да се насочим и кое излъчване  е най-подходящо за нас.

Досега ви представихме личните стилове на дамите със зодия Овен и Телец, а тази седмица е ред на очарователните Близнаци!

Стил

Визия според зодията: Близнаци

Дамата Близнаци има много различни страни, тя е непредвима и не може да бъде затворена в рамка. Много е емоционална и артистична, обича силните чувства и им се отдава докрай. Стилът ѝ също е интересен, точно като личността ѝ.

Той не може да бъде разграничен ясно, защото самата природа на Близнаците е двойствена и се бунтува срещу рамките. Все пак те предпочитат по-цветните и артистични визии, чрез които могат да изразят себе си.

Визия


Визия според зодията: Близнаци

Близнаците харесват наситените цветове и предпочитат топлите материи, които могат да ги защитят от външните влияния. Те не следват модните тенденции, а сами диктуват модата, включително и сред хората около себе си.

Визия според зодията: Близнаци

Близнаците са любители на удобството и затова предпочитат дрехи, с които се чувстват комфортно, но държат да изглеждат и интересно. Няма да ги видите със скучна визия. Ярки палта, интересни дънки и закачливи тениски - Близнаците знаят как да привлекат погледите върху себе си.

Визия според зодията: Близнаци

Близнаците обожават аксесоарите и често залагат на множество пръстени и обеци, като е абсолютно задължително те да съдържат в себе си артистичен елемент.

Визия според зодията: Близнаци

Обувките на Близнаците са предимно ниски и удобни, но винаги могат да ви изненадат с чифт убийствени токчета!

За да следите редовно рубриката "Визия според зодията", станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay