Визия според зодията: Дева

Девата е жена в пълния смисъл на думата!

Визия според зодията: Дева

Стилът, визията и зодиакалният знак вървят ръка за ръка. Всички знаем, че зодията оказва влияние върху много аспекти от живота ни и е добре да се консултираме с нея от време на време. Днес се допитваме до астрологията, защото искаме да разберем на какво е най-добре да заложим, когато говорим за стил.

Миналата седмица разкрихме кои са най-подходящите визии за представителките на зодия Лъв, а днес дойде реда и на нежната и женствена Дева!

Стил

Визия според зодията: Дева

Жената Дева е нежна и крехка на вид, но отвътре е твърда и непоклатима. Тя е истинска крепост, която може да бъде превзета доста трудно. Външният й вид също говори за нейната женствена и нежна, но устойчива природа.

Едва ли ще видите Девата облечена твърде предизвикателно и разголено. Тя обича да оставя повече на въображението и залага на по-стилни и женствени модели и кройки.

Визия

Визия според зодията: Дева

Девите предпочитат дрехите, които подчертават извивките им и им пасват идеално. Те обичат да показват какво имат, но по много семпъл и изкусен начин.

Девите са единствените дами в зодиака, които са едновременно романтични и практични и това личи и в техните визии, които съчетават удобството на ежедневното облекло с нотка на елегантност.

Визия според зодията: Дева

Представителките на тази зодия имат и друга страна, която може да бъде доста скандална и гореща! Те могат да се превърнат в истински съблъзнителки и знаят как да боравят с дрехите, за да подчертаят сескапила си.

Визия според зодията: Дева

Любимите аксесоари на Девите са красивите колиета, с които обичат да насочват вниманието към себе си

Визия според зодията: Дева
.

Дамите Дева не са маниаци на тема обувки, но обичат да имат от онези модели, които винаги ще потрябват на едно момиче.

За да следите редовно рубриката "Визия според зодията", станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

20 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay