Как да разпознаете оригиналните спортни обувки?

Как да разпознаете оригиналните спортни обувки?

Adidas е известен в цял свят със своите качествени продукти. Това означава, че цената не винаги е достъпна за всеки, така че някои хора прибягват към закупуването на фалшификати. Други може би са малко по-наивни и/или не знаят, че обувките, които купуват, са фалшиви. Но това, което е важно да се отбележи, е, че това е изключително лесна грешка! Въпреки, че вашите Adidas може да изглеждат автентични в началото, по-внимателният поглед ще разкрие разликите между фалшификати и оригинални модели. Как да различим оригиналните от фалшивите Adidas маратонки?

Както всяко друго облекло, така и обувките на Adidas притежават някои признаци, с които можем да докажем дали те са истински или фалшиви. Когато става въпрос за разграничаване между два такива артикула, на първо място Ви препоръчваме да погледнете етикета на борда на обувката (в областта на петата). Обикновено той е малко парче материал с триъгълна форма, разположено върху тази кожена част на обувката. Това е най-често срещаният начин за разпознаването на фалшиви от истински оригинални обувки на Adidas. Ако вашите Adidas маратонки притежават такъв, то тогава те най-вероятно са фалшиви. Брандът спря да включва този детайл на обувките си в началото на века.

Има обаче и други разлики, които могат да ви помогнат да идентифицирате фалшиви и оригинални дамски маратонки адидас. Нека видим кои са те.

На кои други признаци трябва да обърнем внимание?

Следващата стъпка в идентифицирането между фалшивите и оригиналните Adidas маратонки са връзките на обувките. Повечето модели на Adidas идват с чифт нови връзки. Така че, ако купувате нов чифт обувки на Adidas, най-добре е да потърсите спретнато опакования чифт връзки в кутията. Ако в нея има допълнителни връзки, но те са хлабаво опаковани, значи не са автентични. Оригиналните истински Adidas обувки се предлагат с добре опаковани допълнителни връзки, които са навити плътно и запечатани в плик.

Не всички продукти, които откривате, са фалшиви, но оригинален чифт маратонки Adidas ще трябва да отговаря на определени стандарти. За да се поддържа качествен контрол, всеки чифт оригинални Adidas обувки получава уникален сериен номер. Можете да го намерите върху етикетите, разположени от вътрешната страна на езика на обувката. Истинската обувка Adidas ще има два различни серийни номера както за дясната, така и за лявата обувка. Фалшивата обувка Adidas винаги ще има един и същ сериен номер на етикета на езика на двете обувки. Освен това ще трябва да се уверите, че цифрите на етикета на езика съвпадат със серийния номер, отпечатан върху кутията.

Което стига до следващата ни точка. Обувките ви дойдоха ли в кутия за обувки, когато ги закупихте? Ако са дошли увити в найлонов плик, тогава е вероятно обувките ви Adidas са фалшиви.

Обърнете внимание и на логото върху обувките, подметките и стелките. Истинското лого на Adidas никога не е просто стикер. То ще бъде зашито или издълбано върху подметката или езика на обувката. Така лесно ще можете да различите оригиналните модели от фалшификатите.

В случай, че искате да се сдобиете с оригинални дамски маратонки адидас, можем да ви препоръчаме сигурен доставчик на всички техни модели. Това е платформата ССС, която освен онлайн поръчки, позволява да пазарувате и на място в техните физически обекти. Те са напълно оборудвани с всички възможни модели, така че когато отидете там да изпробвате онова, за което мечтаете. Бъдете сигурни в качеството на предлаганите от тях стоки, както и в тяхната автентичност. Препоръчваме Ви да пазарувате само и единствено от доказали се дистрибутори!

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay