Пригответе се за есен 2023 с тези модни тенденции!

Скоро ще превключим на есенен режим и това ще ни накара да рестартираме и по отношение на модата. Не ни се иска дългите летни дни да си отиват, но е неизбежно. Затова днес сме ви пподготвили няколко тенденции, на които да заложите през прохладния сезон. Подгответе се от сега!

Ярко червено

Най-смелата цветова тенденция, която дефилира този сезон - червеното беше навсякъде по време на есенната Седмица на модата. Тази година едноцветните визии превзеха подиумите, от студените тонове на Stella McCartney до топлите тонове на Ester Manas с халтер и пола с ресни.

Маслинено (зехтиново) зелено

Зехтиново зеленото има кремав, жълтеникав оттенък, който може да се пречупи към неонова жизненост или да се прочете като фин и почти неутрален.

Пеплум

Сега ще ви се стори, че се връщаме обратно в 2016 година, но всъщнoст блузите с пеплум се завърнаха още в началото на тази. Дали ни харесва или не, това ще виждаме все по-често в магазините.

Мнооого дълбоки деколтета

Тази година дизайнерите въведоха драмата с топове с дълбоко v-образно деколте, рокли и връхни дрехи. Тази есен няма да см скромни! Пригответе се!

Меко жълто

Есенно-зимните модни подиуми представиха пълен спектър от жълти нюанси от приглушена горчица до пикантен лимон. Бяхме особено очаровани от слънчевите жълти пуловери на Christopher Kane и Prada, които ще предложат така необходимата доза витамин D през зимата.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay