Aфро-бразилски ритми, бразилектро и байле фънк не в Рио де Жанейро, а в София

Бразилска фиеста в София

Aфро-бразилски ритми, бразилектро и байле фънк не в Рио де Жанейро, а в София


Какво по-вълнуващо може да ви се случи в една февруарска нощ от карнавал в стил Рио де Жанейро? Такова е предложението за 10 февруари на клуб Туинс - Festa Do Brazil, организирана от Global Vision Circle.

 

Бразилското шоу ще пренесе поне малка част от еуфорията на карнавала в зимната ни столица, ще ни настрои музикално и емоционално на вълните на най-пищното и страстно събитие и ще запали желанието ни да се слеем с танцуващите тълпи на Бразилския карнавал по улиците на Рио де Жанейро.

За целта утвърдените "бразилификатори" – Dancing Angel & Olaija, няма да ни пуснат да си тръгнем от Туинс преди ранни зори с гореща селекция от класическа самба, танцувални афро-бразилски ритми, бразилектро и байле фънк.

 

След полунощ ще се появи истински самба бенд, но с български корени – Sambanda, носител на ритъма на уличната самба с много импровизации. Не е изключено да попаднете в кръг за капоейра, тъй като гости на вечерта ще бъдат най-опитните в бразилското бойно изкуство-танц у нас. А ако отдавна искате да се научите да танцувате самба, със сигурност ще има поне няколко бразилци, които да ви въведат по най-автентичен начин в танца.

 

Туинс се намира на гърба на НДК. Бразилската фиеста започва в 22.00 ч. на 10 февруари, а входът е 5 лв.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay