Екстремни булки, на чиито сватби не искаме да попадаме

Екстремни булки, на чиито сватби не искаме да попадаме

Има жени, които разкриват своята тъмна страна, когато започне организацията на тяхната сватба. От мили и уравновесени жени те се превръщат в т.нар. Bridezilla - или булки, които са вманиачени във всеки детайл от специалния за тях ден, че чак стигат до крайности. Днес ще ви разкажем няколко истории от името на шаферки, които са станали преки свидетели на Bridezilla и преживяването е било меко казано травмиращо.

Не го пожелаваме на никого!

Най-близката ми приятелка ме отлъчи от сватбата си, защото бях качила няколко килограма и майка ѝ ѝ казала, че няма подходящ размер за мен и ще разваля цялостната визия на сватбата.

***

Буклата беше блондинка, а всички останали шаферки бяха брюнетки с изключение на мен. Бях принудена да боядисам косата си в кестеняво,з а да не я засенча и тя да бъде единствената русокоса.

***

Тя не позволи на приятелката ни, която е болна от рак и посещава химиотерапия да седне дори за малко, дори след като премина през олтара.

***

Навън бе -12 градуса, през февруари, но булката беше категорична, че не желае да се снимаме с якетата си, защото скриваме роклите. Дори фотографът ѝ отказа, след което тя вдигна скандал.

***

Имах извънматочна бременност, при която бебето се бе прикрепило към фалопиевата ми тръба, която след това се спука и получих кръвоизливи. Е, моята приятелка се сгоди малко след тази бременност и когато ме помоли да ѝ бъда шаферка ми каза, че ще трябва да изчакам с опитите за ново бебе до след сватбата ѝ... Не защото щеше да има малко дете на сватбата и дори не защото не искаше да бъда "дебела" на сватбата ѝ. А защото ако загубя още едно дете, това ще отвлече вниманието от нейния годеж и сватба! Бях толкова шокирана, че отказах и оттогава не съм говорил с нея.

***

Бащата на булката получи инфаркт и докато го изнасяха на носилката, ридаещата булка извика: "Как можа така да ми развалиш сватбата?!".

***

Отслабнах малко, след като се бях съгласила да бъда шаферка на сватбата. Е, булката ме изхвърли от сватбеното тържество, защото искаше да бъде единствената слабичка на сцената!

***

Най-добрата ми приятелка беше изгонена от сватба, защото не можеше да си позволи да похарчи 1500 долара, за да отиде на моминското парти. Булката ѝ казала да плати с кредитната си карта!

***

Тя направи моминското си парти в уикенда на рождения ми ден, но не ни беше позволено да правим нищо по повода по време на пътуването, дори да не го споменаваме. Е, все пак част от приятелките ми ме изненадаха с балони и малка торта от хотела. Опитаха се да го запазят в тайна, но булката влезе в стаята, видя всичко, замълча напълно, след което излезе, ядосана.

Екстремни булки, на чиито сватби не искаме да попадаме

Най-добрата приятелка на жена ми е цветарка и тя подари услугите си на сватбата на приятелката си. Е, след това булката и майка ѝ се ядосаха, защото не им е направила допълнителен подарък. Нека удобно да забравим, че цялата украса струва над 1000 долара.

***

Тя изгони от сватбеното тържество шаферка, която не можа да си купи шаферска рокля, защото беше болна и лежа в болница.

***

Булката ни забрани тежък грим и настоя да одобри предварително всички прически поне шест месеца преди сватбата и след това разпечата снимка на одобрените прически, в случай че сме забравили.

***

Братовчедка ми накара всички гости, включително и моите деца да позират за снимки в проливния дъжд. Тя и младоженецът бяха единствените с чадъри.

***

Живея в Тексас, а останалата част от щаферките живеят в Мичиган. Булката беше разстроена, че съм имам твърде много тен в сравнение с нея и другите шаферки, така че всички бяха задължени да се подложат на процедура за изкуствен тен, за да са еднакви...

***

Приятелката ми ме помоли буквално да си подстрижа косата за нейната сватба, като каза, че е твърде дълга и ще отнеме твърде много време да ми направят прическа.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay