Креативни идеи за номериране на масите на сватбата

Креативни идеи за номериране на масите на сватбата
unsplash

Искате ли да намерите креативна идея за номерата на вашите маси, които да си пасват перфектно с останалата част от декора ви? Разпределителното табло, заедно с номерата на масите, е нещо, без което сватбеното ви тържество би било много по-хаотично. 

Номерата на масите могат да се съчетаят идеално с останалата част от украсата и дори да бъдат част от самата украса, така че в никакъв случай не се отказвайте от тях. 

Ще ви дадем няколко предложения, които можете да направите или купите за всеки стил и бюджет: 

1. Минималистични дървени цифри

Всичко, от което се нуждаете, са няколко обикновени блокчета светло дърво, големи дървени изрезки и силно лепило. Застъпете числото и частта от фона, за да добавите повече характер. 

2. Рамки за снимки с пресовани цветя

Вземете прозрачни рамки, сухи цветя и маркер, който пише в бяло. Използвайте шаблон за числата и опитайте различни оформления за цветята.

Персонализирайте го още повече, като изпишете числата на ръка, вместо да използвате шаблон. 

3. Акрилни номера за сватбена маса с изрисуван гръб

Това е една от онези идеи за номера на сватбена маса, които добавят нотка индивидуалност, без да изпреварват останалата част от декора на вашата маса.

Можете да използвате прозрачни акрилни листове върху блок от тъмно дърво, а номерата да са изписани с бяло. 

4. Сгъната картичка с панделка от естествен канап

Ако вашата сватба е в стил бохо или рустик, нарежете текстуриран кафяв картон на правоъгълници и ги сгънете наполовина. Използвайте стикери, за да добавите числата и всякакви дизайни, които ви допаднат. След това добавете естествен канап и тънка бяла панделка в горната част, за да завършите визията на табелките. 

5. Използвайте високи, златни номера за маси с красиви крак

Една бляскава сватба изисква и бляскави номера на масите. Независимо дали вашата сватба се провежда в бална зала или в замък, този стил ще ви допадне. Потърсете табелки, които показват числата под формата на думи, имат прилична височина и включват елегантни детайли.

6. Купете или направете златни номера за сватбените маси

Можете просто да принтирате номерата и да ги сложите в минималистични златни рамки. 

7. Модерна визия в черно и бяло

Една проста модерна сватбена маса изглежда страхотно с всяка тема или цветова палитра. Освен това е лесно да си направите сами номерата за масите. Използвайте дебел, висококачествен картон в бяло или черно за основа. След това използвайте калиграфия, за да изпишете номера на масата. 

8. Дървени номера

Дървените номера са чудесни за бохо, рустик и ретро сватбени теми. Представляват просто очертанията на чифрите, изработени от дърво. 

9. Използвайте кръг

Кръгълите номера за сватбена маса са семпли, но о, толкова шик. Този лек и ефирен избор е идеален за двойки, които искат елегантни номера за сватбените маси.

10. Направете тройни номера

Можете да изберете номера за сватбените маси, които изпълняват тройна функция. Първата страна показва номера на масата, втората страна е за менюто, и на третата страна можете да изпишете например историята си. Можете също да добавите снимки, цитати или любопитни факти за булката и младоженеца.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay