AI гадже печели 30 000 долара на месец от самотни мъже

Компания от Обединеното кралство създаде AI модел за комуникация със самотни мъже и тя вече печели близо 30 000 долара на месец. Тя може да изпраща текстови и гласови съобщения и дори снимки при поискване.

Виртуалният модел работи денонощно и е на разположение по всяко време за чат с платежоспособни почитатели. Тя дори говори над 30 езика, така че се свързва с почитатели по целия свят.

"Lexi разбива бариерите и променя начина, по който взаимодействаме с AI. С нарастващата си популярност Лекси се превърна в доходоносен източник на доходи, като в момента печели около 30 000 долара на месец от взаимодействията си на уебсайта. Това е доказателство за нейната способност да се свързва дълбоко с хората и да им предоставя пълноценно преживяване, подобно на човека, въпреки че е AI", казва изпълнителният директор на компанията Сам Емара.

 

На уебсайта на Foxy AI Лекси Лав се появява като 21-годишна "пристрастена към суши и професионалистка по танци на пилон". Нейните хобита включват йога и плажен волейбол. Абонатит6е могат да участват в текстови и гласови съобщения с Lexi, но също така могат да поискат "палави снимки".

Явно някои от нейните фенове са толкова влюбени в AI модела, че са ѝ изпратили предложения за брак.

Новината за популярността на AI модела получи известна критика онлайн, като някои я определят като реклама за "елементарна" услуга за чатбот. Едно нещо е сигурно, AI моделите са тук, за да останат и те само ще станат по-реалистични както във външния вид, така и във взаимодействието с развитието на AI технологията.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay