Джъстин Бийбър се появи по анцуг на бляскавото представяне новия продукт на жена си (ВИДЕО)

Джъстин Бийбър очевидно не признава никакъв дрескод, тъй като по време на бляскавото събитие на бранда Роуд на съпругата му Хейли Бийбър, той се появи по анцуг.

29-годишният певец бе сниман облечен в сив суитчър с къси панталони, съчетани с жълти Crocs и обърната назад розова шапка.

От друга страна, Хейли изглеждаше безупречно за представянето на най-новия си продукт, ново лимитирано издание на пептидна терапия за устни на Rhode в цвят ягодова глазура. Терапията е вдъхновена от поничката с ягодова глазура на Krispy Kreme. Събитието се състоя в Ню Йорк Криспи Крем в понеделник.

26-годишният модел облече червена мини рокля без презрамки от Ermanno Scervino, допълнена с обувки на ток Maison Ernest и чанта Ferragamo.

Тя завърши зашеметяващата си визия със скъпоценна огърлица и семпла, но елегантна гривна на глезена. Инфлуенсъри, облечени в пастелни цветове, се стекоха на събитието, като дадоха на феновете да надникнат в магазина за понички, превърнал се в гореща точка за красота.

В различни снимки и видеоклипове новите продукти на Хейли са подредени по рафтовете сред шапките и чашите Krispy Kreme.

Гостите бяха забелязани да похапват понички с ягодова глазура, докато се радваха на новите ѝ продукти.

Моделът, превърнал се в гуру на красотата, се придържаше към ягодовата тема, докато обикаляше Голямата ябълка в понеделник, за да рекламира новата си колекция.

По-рано през деня тя носеше елегантна червена миди рокля на Vivienne Westwood с подходящи токчета и чанта за появата си в "Добро утро, Америка". По-късно тя направи бърза промяна, запазвайки същата дамска чанта и я съчетавайки с бяла мини рокля на Marc Jacobs и тъмночервени панталони на Manolo Blahnik.

Да се ​​надяваме, че следващия път, когато Хейли пусне нова колекция, съпругът ѝ ще се облече по-нормално!



 


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay