Меган Маркъл забрани на жена да се снима с Хари (ВИДЕО)

Меган Маркъл беше заснета как привидно забранява на жена да застане до принц Хари за снимка, за да го поздрави за скорошната победа на неговия отбор по поло.

В кадри, разпространявани в социалните мрежи, херцогинята на Съсекс се приближава до съпруга си на сцената в Grand Champions Polo Club в Уелингтън, Флорида, петък, докато друга жена се опитва да се приближи до херцога. Те позираха за снимка след Royal Salute Polo Challenge.

Във видеото виждаме как Маркъл отстоява позицията си, тъй като неидентифицираната жена застава до мъжа ѝ и не помръдва. Херцогинята бе чута да пита: "Искате ли да дойдете тук?"

След това Маркъл се усмихва, докато мести жената от лявата ѝ страна.

"Тя изглежда несигурна по отношение на съпруга си. Ето защо продължава да се вкопчва в него и на всяка жена, която стои до него, се казва да застане до нея", споделя анонимен източник пред Page Six.

Друг добавя: "Контролиращата личност на Меган e на показ, за ​​да може светът да я види. Толкова ѝ липсва благодат и щедър дух. Тя се включи в победата на отбора на Хари. Унизително."

Миналата година източници отрекоха Маркъл и Хари, които се ожениха през 2018 г., да имат проблеми. Въпреки това, скептици казват, че те ще издържат само още няколко години.

Последната неудобна ситуация обаче идва моменти след като Маркъл целуна Хари, когато му връчваше трофея и позира с екипа за снимка.

Двойката изглеждаше в добро настроение през целия ден, като бяха снимани да пристигат на благотворителното събитие заедно ръка за ръка. Играта на поло, която подкрепи благотворителната организация на Harry's Sentebale, следва няколко вълнуващи седмици за двойката.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay