Още разкрития: Маги и Габи се познават от години? (СНИМКИ)

Още разкрития: Маги и Габи се познават от години? (СНИМКИ)

Миналата седмица напрежението достигна връх в "Ергенът", когато стана ясно, че една от участничките, Габриела, има приятел извън формата. Това разкритие доведе до изгонването както на Габриела, така и на нейната сестра Памела от състезанието. След елиминацията, момичетата се събраха, за да обсъдят ситуацията, като Маги изрази изненадата си от тази новина, какво и от фанта, че Габи и Пам са сестри.

На синхрон даде ясно да се разбере, че изобщо не познава Габриела извън шоуто. Въпреки това, скорошно откритие предполага друго.

Novinite.bg направи задълбочено разследване в профилите на участниците в Instagram и забеляза снимка, публикувана през 2018 г., на която Маги е отбелязала Габи. Забележително е, че Габи също е оставила коментар под снимката, което показва дългогодишно познанство между двете жени. Това неочаквано разкритие предизвика вълна от реакции сред феновете на шоуто, които сега поставят под въпрос истинността на твърденията на Маги по време на епизода.

Още разкрития: Маги и Габи се познават от години? (СНИМКИ)

Много зрители смятат, че поведението на Маги може да се разглежда като хитрост.Други обаче защитават Маги, като твърдят, че може просто да не е знаела за връзката на Габи преди излъчването на епизода.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay