Селена Гомес никога не е планирала да става певица

Селена Гомес никога не е планирала да става певица
instagram.com/selenagomez

В света на шоубизнеса плановете често се променят - просто попитайте Селена Гомез, чието "хоби" я превръща в международен идол. В подкаст сесия от януари 2024 г. на "SmartLess" с Джейсън Бейтман, Шон Хейс и Уил Арнет, актрисата разкри, че не е имала намерение да бъде музикант на пълен работен ден, когато е започнала кариерата си.

"Исках да бъда актриса, никога не съм имала намерение да бъда певица на пълен работен ден, но очевидно това хоби се превърна в нещо друго", признава тя.

Гомес обяснява, че нейният договор с Дисни за "Магьосниците от Уейвърли Плейс" изисква актьорска игра и пеене на тематичната песен на сериала. Първата ѝ актьорска работа е през 2002 г. като Джана в "Барни и приятели", докато зашеметяващата трансформация на Селена Гомез в музикант започва през 2008 г. с първата ѝ песен "Cruella de Vil". Въпреки предпочитанията си към драмата, Селена Гомес е доста завършена и в двата сектора. Тя е получила награди от ALMA, BET, MTV, People's Choice, Young Hollywood, iHeart Radio, Billboard Music и много други. Тя също е номинирана два пъти за наградите Грами.

Както се очакваше, интернет се побърка от изявленията на Гомес. Много заклети селенатори превзеха X, за да я убедят да преразгледа решенията си. Фен с никнейм @selenarmytors, изрази колко много означава нейната музика за него: "Като човек, който е преминал през травма... винаги бих слушал Селена, за да се почувствам по-добре. Нейните вдъхновяващи думи и музика са причината да съм този, който днес съм. Когато тя си отиде, не знам какво ще правя. Всичко, което мога да кажа е, че те обичаме, Селена, моля те, не си отивай"

Cardi B също даде своя глас на каузата чрез X, приканвайки Гомес да даде на феновете "още една ера". За щастие, Селена послуша феновете си и издава някои от най-добрите си музикални произведения досега. През 2021 г. тя спечели номинация за Грами за албума си "Revelación".

Ще избере ли все пак актьорството пред музиката?

В интервю за USA Today Селена Гомес отговори на слуховете за напускане на музикалната индустрия . "Идеята за пенсиониране за мен не е, че ще напусна завинаги, а че виждам себе си в значителна почивка от музиката." Селенаторите по целия свят се придържат към тези коментари, имайки предвид нейните изявления от 2024 г. за "Smartless".

"Бих искала да намеря нещо, на което да се спра. Чувствам, че имам още един албум в себе си, но вероятно бих избрала актьорството", каза тя тогава.

Ако Гомес реши да се съсредоточи единствено върху актьорството, това би било естествен преход, като се има предвид, че актьорската ѝ автобиография включва приличен списък с изяви. Сред тях са "Another Cinderella Story" през 2008 г., "Monte Carlo" през 2011 г., "Spring Breakers" през 2012 г. и "A Rainy Day in New York" през 2019 г. Тя също озвучава в "Hotel Transylvania" и е продуцент на малко документални филми.

Когато домакините на "Smartless" посочиха, че тя може да има най-доброто от двата свята, тя даде ясен отговор: "Прав сте, но ще искам да се отпусна, защото съм уморена." Ако думите на Селена са нещо, можем да очакваме иконата да се наслади на заслужена почивка, но в крайна сметка да се върне в звукозаписното студио. И както феновете биха се съгласили, музиката на Селена Гомез определено си заслужава чакането.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay