Синтия Никсън се притеснява от реакцията на публиката относно завръщането на Ким Катрал в „И просто ей така“

Синтия Никсън разкри единственото си притеснение преди горещо очакваното появяване на Ким Катрал в сезон 2 на "И просто ей така".

Актрисата от "Сексът и градът", която придоби слава с ролята на фокусирана върху кариерата адвокатка Миранда Хобс, отправи предупреждение в отчаян опит да управлява очакванията на аудиторията.

"Притеснявам се, че с цялото това натрупване хората ще се чудят за какво е целият този шум. Важно е да знаете, че това е много кратко, много малко участие,” каза Никсън пред Sunday Times Style .

Катрал, която първоначално отказа да участва в новите части на легендарния сериал след враждата си с колежката ѝ Сара Джесика Паркър, зарадва феновете, когато The Post разкри, че тя влиза в кожата на Саманта Джоунс за кратко завръщане.

"Бяхме много разочаровани, че изтече тайната за предстоящата поява на Ким", каза тя пред изданието.

"Толкова се надявахме, че това е нещо, за което хората няма да знаят, докато не видят епизода и че ще бъде забавна изненада, докато гледат."

Катрал наскоро разкри в "The View", че  е направила няколко искания,  за да се случи епизодичната ѝ роля.

"Много е интересно да получиш обаждане от ръководителя на HBO и да каже какво можем да направим? и аз казах: "Хм. Нека бъда креативно", споделя Катрал.



 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay