Чарли Шийн се маскира на Чарли Шийн

Актьорът отново предизвика с ексцентричност

Чарли Шийн се маскира на Чарли Шийн

Скандалният актьор Чарли Шийн, който си тръгна с гръм и трясък от сериала "Двама мъже и половина", не пропуска случай да напомни за себе си. Преди време търсачките в интернет дори предлагаха опция да изключим името на актьора от списъка с новини, които се появяваха лавинообразно.

Сега актьорът отново реши да предизвика и провокира, като избра да се маскира като самия себе си в нощта на Хелоуин.

За целта миналата вечер Шийн се е появил с маската Чарли Шийн, изработена от известния художник Landon Meier, научаваме от TMZ.

Всичко започва миналият март, когато Landon печели с идеята си конкурс за маски. Той създава само четири копия на лицето на Чарли Шийн. Три от тях са собственост на колекционери, сред тях е и самият актьор, а четвъртата бе продадена за 5,600 долара в
Ebay.

Маската, притежание на Шийн, е със сходна стойност. Явно доста скъпо струва да се маскираш като себе си?! Чарли можеше просто да се погледне в огледалото.

115 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 01.11.2011|15:01
Много оригинално няма що! Имам някакви съмнения, че една от маските е купена от продуцента на „Двама мъже и половина “ Чък Лори, който като нищо ще си я окачи като боксова круша! От това по-добра предпоставка за усилена тренировка, здраве му кажи...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay