8 начина да превърнем с*кса през лятото в много по-комфортно преживяване

8 начина да превърнем с*кса през лятото в много по-комфортно преживяване
Canva

в тази нетърпима жега, дори прегръдката с любимия човек изглежда като предизвикателство, та какво осатва да правим секс с него. Въреки това, вяка двойка има нужда от интимност и не можем да загръбим сексуалните си отношения, само защото навън е 40 градуса. Има много лесни начини да превърнем секса през лятото в много ориятн изживяване без излишна пот:

Охлаждане на помещението

Използвайте климатик или вентилатор, за да поддържате комфортна температура в спалнята. Намалете влажността и осигурете свеж въздух.

Секс на по-хладно време

Избягвайте най-горещите часове на деня и изберете сутринта или вечерта, когато температурата е по-ниска.

Естествени материи

Избягвайте изкуствените и синтетични материи, що се касае до спалното бельо. Оптималният избор би бил да изберете леки, дишащи материали като памук, сатен или коприна, които позволяват на кожата да диша.

Използване на вентилатор

Ако нямате климатик, поставете вентилатор до леглото. Това може да помогне за охлаждане на въздуха и създаване на приятна атмосфера.

Освежаващи аксесоари

Използвайте лед или освежаващи гелове, за да охладите тялото си преди и по време на сексуалния акт. Това може да ви помогне да се почувствате по-комфортно.

Вода

Ако имате достъп до басейн, море или душ, може да използвате водата, за да се освежите преди и след секса. Водните игри могат да бъдат забавни и стимулиращи.

Интимни лубриканти

Високите температури могат да доведат до по-голяма сухота. Използването на интимен лубрикант може да помогне за по-гладко и комфортно преживяване на сексуалния акт.

Внимавайте със слънцезащитата

Ако планирате секс на открито, например на плажа, уверете се, че използвате подходяща слънцезащита, за да избегнете изгаряне или нежелани последици от слънчевите лъчи.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay