Хитри трикове за поправка на най-често срещаните бюти затруднения

Ето как да се справите набързо с някой моден или бюти фал

Хитри трикове за поправка на най-често срещаните бюти затруднения

На всички ни се случва да направим някоя и друга модна или бюти грешка. Това е нормално и не бива да се стараем да бъдем перфектни и безгрешни, а по-скоро да се научим как да поправяме щетите по-бързо. Плюс това е доказано, че ние сме доста по-склонни да виждаме собствените си несъвършенства, докато те често остават незабелязани от околните.

Днес ще ви покажем няколко хитри трика, които ще улеснят живота ви и ще ви помогнат в битката с модата и разкрасителните продукти, които понякога имат способността да се обръщат срещу нас, вместо да работят за нас.

Проблемът с шапката и косата
Зима е, студено е, искаме да ни е топличко и носим шапка. Тя е много сладък и стилен аксесоар, но има само един мъничък проблем. След като я свалим, косата ни е истинско бедствие! Но това не бива да ни спира да носим любимите топли шапки. Хитрият трик, който ще ви спаси от хвърчащата коса, е много прост. Намажете ръцете си с малко крем или лосион, разтъркайте го между дланите и прокарайте пръсти през косата си - така ще я укротите и пригладите.

Хитри трикове за поправка на най-често срещаните бюти затруднения

Твърде много фон дьо тен
Понякога се увличаме в поставянето на грима и може да сложим малко повече фон доь тен от необходимото. Ще го разберете, ако не можете да го разнесете хубаво и продуктът стои на черти върху лицето ви. Няма място за паника и не е нужно да тичате към банята, за да се измиете. Просто вземете носна кърпичка и внимателно попийте излишния продукт с потупващи движения.

Излющен лак
Най-ужасното нещо е да съсипете маникюра, който току-що сте си направили. Но понякога се случват и подобни бюти бедствия. Най-лесният начин да замаскирате щетата, е да сложите пласт лак с брокат върху ноктите. Така олющените места няма да се забелязват изобщо, а и маникюрът ви ще бъде още по-интересен.

Хитри трикове за поправка на най-често срещаните бюти затруднения

Прекалено много парфюм
На всеки се е случвало поне веднъж да прекали с парфюма и да се бои, че хората около него може да припаднат от силната сладникава миризма. Тя със сигурност е приятна, но никой не обича да се чувства като изкъпан в парфюм. Можете да потушите проблема, като втриете лосион за тяло без аромат върху местата, където сте впръскали повече парфюм. Това ще неутрализира аромата поне малко.

Различна очна линия
Често срещан проблем - слагате очна линия на едното око и тя е просто перфектна. Слагате я на другото око и тя изглежда ужасно! Това изобщо не е честно, но така се случва в живота. Важното е, че не всичко е изгубено и има лесен начин за поправка на щетите. Сложете малко дегримьор на клечка за уши и внимателно почистете очната линия. Можете да използвате и малка четка за червило и коректор или фон дьо тен, за да заличите грешките.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay