Ивелина от "Ергенът": "Не намесвам психологията в личните си отношения"

Ивелина от "Ергенът": "Не намесвам психологията в личните си отношения"

"Не съжалявам, че изпуснах голяма част от скандалите, но предполагам, че нямаше да седя безучастно, не за да взимам страна, а за да помагам за разрешаването на проблема без да се стига до крайности", споделя Ивелина от "Ергенът" в подкаста на Jenite.bg.

Като психoлог, Ивелина е способна да анализира хората в дълбочина, но дали го е направила при срещата си с ергена и с какви впечатления е останала от него?

"Ще ви разочаровам, но когато става дума за лични отношения, се старая да не намесвам психологията. В това приключение с впуснах без да имам очаквания", споделя тя.

А какво може да се каже за момичетата? Защо към някои от тях има повече напрежение от страна на останалите?

"При Маги една от причините е симпатията на Алек към нея. Другата е причина е разминаването, което се получава от начина по който тя изглежда - самоуверена, а всъщност е уязвима. Затова хората смятат, че в ня има нещо неискрено", обяснява Ивелина.

Как се отразява изолацията, липсата на телефон и това, че момичетата са далеч от близките си?

"Аз не вярвах, че мога да изкарам определено време от телефон. За мен беше добра терапия да се откъсна от телефона си. Но, когато има ситуация, в която с чувстваш нападнат, това че няма на кого да се обадиш и да споделиш е неприятно", споделя тя.

Обсъждайки темата за взаимоотношенията, нямаше как да не засегнем и въпроса за комплексите при мъжете. Знак ли е големият часовник и лъскавата кола за прикрита несигурност при силния пол? 

А какви са предпочитанията на Алек? Дали има симпатии към по-зрелите жени във формата? Има ли някаква граница що се касае до възрастовата разлика в любовта? Гледайте и ще разберете:

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay