Роклите с цепка "до ушите" са новата тенденция, доминираща на червения килим

Роклите с цепка са класика в жанра. Но в последно време цепката става все по-голяма. Знаменитости все по-често се осмеляват да се появят на червения килим с рокли, чиято цепка се разпростира по дължината на цялото тяло. Самата Хайди Клум бе неотразима в подобна визия, изцяло в бяло, по време на гала вечерта LACMA Art+Film 2023. Това е толкова секси и дръзка визия, че не всяка от нас би се осмелила да я изпробва.

Но, ако сте достатъчно смели, днес ще ви дадем няклко съвета как да я съчеаете правилно, за да се чувствате секси, а не вулгарно!

Подберете правилните обувки: В зависимост от стила на роклята и повода, на който ще я носите, изберете подходящи обувки. Високите токчета могат да подчертаят сексапилната страна на роклята, докато равните обувки или сандали са по-подходящи за по-семпли и ежедневни облекла. Най-важното е обувките да бъдат с изчистен и семпъл дизайн, за да не преминете границата от сексапилно към пошло. Забравете за прекалено високите токчета с платформа в предната част. Заложете на нежни и елегантни обувки на среден ток със заострен връх.

Уверете се, че роклята отговаря на вашия тип тяло: Различните стилове и цепки могат да изглеждат по-добре на различни типове тяло. Например, високата цепка може да подчертае краката, докато рокли с по-ниска цепка могат да дадат повече свобода на движение. Тук изборът е изцяло ваш - визията или комфорта. Щом е за една вечер, може пък да загърбим комфорта в името на сексапилната визия. Не е като да не сме го правили и преди...

Изберете подходящ аксесоари: Допълнете визията с аксесоари, които съответстват на стила на роклята. Например, коланче, обеци, гривни и чанта могат да бъдат отличен начин за добавяне на индивидуалност и завършеност на визията.

Внимавайте с цветове и принтовете: Експериментирайте с нестандартни и интересни цветови комбинации и дизайни, за да създадете уникална визия. Но все пак бъдете внимателни да не прекалите. Голямата цепка сама по себе си е силен акцент, който няма нужда от много добавки, за да изглежда добре. Тук търсим елегантна визия, а не крещяща.

Внимавайте с обема: Роклите с цепка имат свойството да показват повече кожа, така че бъдете внимателни, ако добавяте още нестандартни детайли като големи ръкави, качулки или пъстро украшение.

Подплата: В зависимост от дълбочината на цепката и вашите предпочитания, може да добавите мрежеста подплата, за да се чувствате по-комфортно и уверено.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay