Сам Aсгари се шири в луксозен нов дом в Лос Анджелис, след раздялата с Бритни Спиърс

Сам Асгари е намерил нов луксозен дом на фона на раздялата си с поп принцесата Бритни Спиърс, издават източници пред Page Six.

Асгари се преместил в скъпа сграда в Ten Thousand в Лос Анджелис - на границата на Бевърли Хилс и Сенчъри Сити и очевидно се сприятелява с новите си съседи.

"Той беше приятелски настроен с жителите", казва източник пред Page Six.

40-етажната сграда с 283 жилища, където наемите варират от 10 000 до 65 000 долара на месец, включва удобства като бар, камериерско обслужване, частен парк, басейн, гледка към Тихия океан и лекари на повикване за услуги като поставяне на ботокс.

Списание Los Angeles нарича имота "най-горещата жилищна сграда в Ел Ей" и там са били забелязвани звезди като Лори Харви, Сам Ронсън, Адисън Рей и ютубърът Хари Джоуси.

Междувременно Асгари и Спиърс са прекъснали комуникацията, откакто той се е изнесъл от дома им преди повече от седмица и впоследствие е подал молба за развод.

Бившият личен треньор беше забелязан в понеделник да разхожда куче в Пасадена, Калифорния, без сватбения му пръстен. Двамата поддържат комуникация чрез своите адвокати и преговори и всякакъв друг бизнес ще се обработват от техните правни екипи, според TMZ.

Докато Асгари очевидно се установява в небостъргача в Лос Анджелис, Спиърс публикува провокативни кадри в Instagram от дома си в предградията на Лос Анджелис. някои от постовете  вклчват танци по бельо и скандални видеа с мъже, които тя описва като свои приятели.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay