5 цвята за коса, които ще са хит през 2024 г.

Въпреки че цветът на косата може да изглежда незначителен за някои, той може да промени цялостното усещане и да ни измъкне от рутината, свързана с външния вид. Както се казва: "Ако не можеш да промениш обкръжението си, смени цвета на косата си".

Тенденциите в прическите през 2024 г. предлагат фино подчертаване на цвета на косата ви, но не непременно с драстична промяна (въпреки че и това винаги е опция). Според известния фризьор Гай Танг съществуват различни опции, с които да експериментирате, но тенденциите в косата за 2024 г. ще ви подтикнат да откриете цвят, който работи най-добре за вас и вашата личност.

Ето кои цветове ще са актуални през новата година!

Топъл карамел

Карамелените акценти в тенденцията за 2024 г. са по-естествена и актуализирана версия на тенденцията от началото на 2000-те. За да постигнете естествено изглеждащи карамелени отблясъци, трябва да нанесете боята на няколко сантиметра от корена, което позволява на цвета да се слее безпроблемно с косата и ви дава много повече време между боядисванията.

Черешова кола

Червената коса във всичките ѝ нюанси е истинска класика. Въпреки това, един от бъдещите варианти за 2024 г. е по-дълбок, клонящ към бордо нюанс, наречен "черешова кола". За да постигнете черешова коса, ще ви трябва цвят между наситено кестеняво и виненочервено. Едно нещо, което трябва да запомните, когато преминавате към червено е, че поддръжката изисква повече усилия и често посещаване на фризьорския салон.

Медено в стил "каубойка"

Въпреки че на хоризонта за 2024 г. се очертават по-дълбоки нюанси на червеното, по-светлото, оранжево-кафяво червено също ще бъде актуално. Гъвкавостта и универсалността на този цвят е това, което го прави толкова забележителна тенденция.

Какаова брюнетка

Това е един от най-популярните цветове за новата година, заради топлия си подтон. Фризьорът на Дуа Липа, Крис Апълтън, обяснява в блога си привлекателността на този модерен цвят: "Получавате онзи отблясък, който озарява косата и ви придава огледално излъчване. Това е моментът, когато косата наистина изпъква."

Катранено черен

Макар да е вярно, че блондинките получават повече внимание, ние бихме казали, че тези с черна коса имат класически външен вид, с който е трудно да се конкурира. Има нещо толкова пищно в това да имаш наситен и лъскав плътен цвят на косата, който никога няма да излезе от мода.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay