Как да се облечем, ако ни поканят на парти с дрескод "Фенси"

На парти с дрескод "fancy" се очаква да подберете по-елегантен, но и закачлив тоалет. Това може да включва различни стилове и опции, но тук са някои общи идеи, които можеte да избереte за такъв повод:

Как да се облечем, ако ни поканят на парти с дрескод "Фенси"Pinterest

Коктейлна рокля

Една от класическите опции за фенси събития е коктейлната рокля. Тя може да бъде различна дължина в зависимост от предпочитанията ви и темата на събитието.

Топ и пола/панталони

Една стилна опция е да съчетаете елегантен топ със закачлива пола или стилни панталони. Това може да бъде подходящо, ако не сте фен на роклите.

Как да се облечем, ако ни поканят на парти с дрескод "Фенси"Pinterest

По-дълга рокля

За по-формални събития можете да изберете по-дълга рокля с изискан дизайн и декорации. Поддържайте цветовата палитра и стила си по-елегантен.

Обувки

Към този тип събитие подхождат високи токчета или елегантни обувки. Избягвайте твърде спортни обувки, освен ако не сте уверени, че те ще се вписват в общата визия.

Как да се облечем, ако ни поканят на парти с дрескод "Фенси"Pinterest

Аксесоари

Допълнете визията си с аксесоари като бижута, чанта и др. Избягвайте твърде големите и тежки бижута, освен ако не искате да изразите специфичен стил.

Коса и грим

Подберете стилна прическа и грим, които се съчетават с облеклото ви. Те могат да допълнят цялостната визия и да придадат завършен вид.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay