Пролетни трендове 2024 година

Настъпването на новия сезон непременно е свързан и с промяната на гардероба. Любимо време, в което проверяваш старите си дрехи и разчистваш място за новите. И понеже знаем, че всеки нов сезон заслужава и нови попълнения във визията ни, бързаме да споделим пролетните тенденции за 2024.

1. Capri Pants (Панталони със средна дължина)

Панталоните 7/8 бяха представени на много от модните ревюта напоследък. Дизайнът им позволява разчупване на аутфита, по един лек и ненатрапчив начин. Важно е да се отбележи, че те не са за всеки тип форма и по-нисичките дами е добре да ги избягват.

2. Вталени сака и женски силует

Последните години силата на oversize дрехите или казано по просто - широките дрехи, беше голяма. Това обаче бавно ще отстъпва от модните тенденции. Вталени блузи, сака, горнища тип корсети, всичко, което подчертава талията и женските форми се очаква да бъде доста актуално през 2024 година.

3. Панделки

Панделки в косата, панделки на чантата, панделки по обувките. Ако има един аксесоар, който да добавите тази пролет към гардероба си, то това нека да са панделките. Нещо толкова малко и семпло може да добави доза кокетност и женственост към всеки ваш тоалет.

4. Сребърни и метални детайли

Наличието на катарами и различни метални ефекти ще бъде силно използвано през пролетта на 2024 година. Най-вече ще виждаме този тренд при обувките, които леко ще напомнят за готик стила.

5. Леопардов тренд

Въпреки, че в момента червеният цвят се определя като най-актуален за сезона, леопардовите нотки дебнат от всякъде. Ще виждаме принта при аксесоарите, обувките, дрехите и дори чантите. Идеален за експерименти с вашата визия, този тренд обещава да събира погледите отвсякъде.

6. Точките

Водейки се от това, че Dolce & Gabbana представиха разнообразие от точки на своите подиуми, този тренд се очертава мащабен. От по-малки до по-големи, точките могат да са акцента, който търсите. Съчетани с блуза с паднало рамо или ефирна рокля, те могат да бъдат носени като допълнение към тренда за възвръщането на женския силует.

Автор: Йоана Томова

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay